Seikkailuelämyspelit
Seikkailuelämyspelit sopivat hyvin monenlaisiin tilaisuuksiin! Seikkailuelämyspelit ovat pakopelin tyylisiä pelikokonaisuuksia, jossa pelaajat kohtaavat mysteerin tai tehtävän, joka tulee suorittaa. Lasten ja lapsiperheiden seikkailuelämyspeleissä lapset pääsevät yhdessä perehtymään ongelmanratkaisuun turvallisessa ympäristössä ja kehittämään erilaisia taitoja sekä ryhmätyötaitoja.

Seikkailuelämyspelit ovat pakohuoneen kaltaisia elämyksellisiä pelejä. Erona perinteiseen pakohuoneeseen on se, että pelaajia ei lukita mihinkään tilaan. Seikkailuelämyspelit sisältävät loogista päättelykykyä vaativia tehtäviä. Ne voidaan liikuttaa mihin tahansa asiakkaan tilaan ja ne pystytään räätälöimään tilaisuuteen sopivaksi sekä asiakkaiden toiveiden mukaan. Kysy tarjous!

Seikkailuelämyspeleihin kuuluu:

  • Pelin kasaus ja purku tapahtumaan tai tilaisuuteen
  • Pelin ohjaus tapahtumassa
  • Lasten peleihin tulee mukana Kissa Viiksi, joka toimii ohjaajana ja opastajana pelissä
  • Oheistekemistä huoneeseen pääsyn mahdollisen odotuksen ajaksi
  • Purku

Taikuri Agatiuksen seikkailu (seikkailuhuonepeli lapsille ja lapsiperheille)
Taikuri Agatius on Suomen paras taikuri ja siksi asuukin pienessä matkalaukussa, jonka voi siirtää paikasta toiseen. Taikurilla on apurina kani Klementtiini. Kani Klementtiini on vekkuli kaveri ja piiloutuu taikurilta tuon tuosta. Kani keksii myös pieniä kepposia ja onkin piilottanut taikurin taikakukkaron, jossa on taikakolikko! Taikuri on pyytänyt meidät apuun, etsimään taikakukkaron. Taikakukkaron löytämiseksi meidän tulee ratkaista Kani Klementtiinin tekemät arvoitukset. Taikuri Agatiuksen seikkailu sopii lapsille ja lapsiperheille. Seikailuhuonepeli liikkuu haluamaasi paikkaan. Alle kouluikäiset lapset vanhempien kanssa huoneeseen. Pelin pituutta voidaan räätälöidä tarpeen mukaan. Pelissä mukana ohjaaja ja rinnallakulkija Kissa Viiksi.
Kysy tarjous!


Haluaisitko työpaikan kehittämispäivään toisenlaisen innovointipajan?
Seikkailuelämyspelit sopivat myös koulutus-ja kehittämispäiviin, jossa voidaan pohtia työyhteisön kanssa eri asioita tai pitää hauska pysähdys kesken päivän. Kysy lisää!