Koulutuksia pelillisten menetelmien käyttämisestä ja pako-ja seikkailuelämyspelien tuottamisesta sekä soveltamisesta erilaisiin tarkoituksiin. Koulutukset räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan. Koulutan yhteisöjä ja organisaatioita käyttämään pelillisiä menetelmiä ketterästi ja monipuolisesti. Kouluttajana olen inspiroiva sekä osallistava ja käytän kouluttajana osallistavia ja ohjauksellisia menetelmiä. Kysy tarjous ja jutellaan lisää, millainen koulutus juuri sinua palvelisi! Kouluttajana käytän ohjauksellisia ja osallistavia menetelmiä.

Esimerkkikoulutus:
Varhaiskasvatuksen ammattilaisille pelillisten menetelmien räätälöity koulutuskokonaisuus, jossa keskitytään pedagogisten pako-ja seikkailuelämyspelien tekoon ja soveltamiseen niin tapahtumiin kuin ryhmätoimintoihin.

Esimerkkikoulutus:
Hankkeelle osallistava yhteistyö koulutuskokonaisuus, jossa tilaaja osoittaa projektitiimin, joka tuottaa yhdessä kouluttajan kanssa pako-ja seikkailuelämyspelin. Kouluttaja toimii koulutuksen jälkeen projektitiimin rinnallakulkijana loppu projektin ajan.

Esimerkkikoulutus:
Yhteisöpedagogiopiskelijoille räätälöity koulutuskokonaisuus yhteisöllisyyden ja osallisuuden teemojen tuomisesta seikkailuelämyspeli- tai pakohuoneisiin. Koulutuksessa käydään läpi pelin rakentamisen perusteet, projektihallinnan perusteet ja yhteisöllisyyden ja osallisuuden menetelmät.

Materiaalit

Kova Production tuottaa valmiita pelillisiä menetelmiä ja pedagogista pelimateriaalia asiakkaan tarpeiden mukaan. Materiaalin tuottamisesta kysy tarjous!

Kova Production on tuottanut mm. Uusille Urille -hankkeelle (Juvenia) pelillisten menetelmien materiaalipankkiin valmiita ohjauksellisia ja pelillisiä menetelmiä hydöyntäviä harjoitteita ja pedagogisia pelejä.