Koronan aiheuttamat muutokset ja kevään 2020 kuulumisia

Kevät 2020 on ollut hyvin vaihderikas ja monimuotoinen. Ymmärrettävistä syistä monet yrittäjät joutuivat luopumaan paljosta ja tottumaan uudenlaiseen arkeen. Niin myös Seikkailuelämyshuoneet joutuivat pakkaamaan tavarat varastoon odottamaan. 

Omaksi onnekseni sain jatkaa erilaisten ja aikaansa muokkautuneiden töiden parissa ja mahtavien yhteistyökumppanieni ansiosta sain jatkaa hyvää tekemisen meininkiä! Seikkailuelämyshuoneet ovat edelleen varastossa odottamassa mutta uskon, että nekin tässä pian nostetaan taas valoon! 

Nuorten ja aikuisten seikkailuelämyshuone tulee valmistumaan heti, kun voidaan turvallisesti pelejä pelata. Lisäksi kevään aikana olen saanut paljon aikaa kehittää itseäni kouluttajana sekä päässyt kouluttamaan moninaisiin virtuaalisiin ympäristöihin. Yhtenä harrastuksena itselläni on ollut Mikkelin Nuorkauppakamari, jonka parissa olen päässyt tuottamaan virutaalisia tapahtumia jäsenistölle, mikä onkin ollut aivan mahtavaa!

Koronainen aika pakotti monia pohtimaan toimintoja uudella tavalla ja minäkin aloin miettiä, miten pelata pelejä niin, ettei kotoa tarvitse liikkua minnekään. Ja kas vain, yhtenä päivänä törmäsin audiopakopelien maalimaan. Audiopakopelit ovat pakopelin kaltaisia tarinallisia pelejä, joita pelataan pelinohjaajan opastamana kotoa käsin, pelkällä äänen ja verkon voimalla. 

Pääsin itse ystäväporukan kanssa pelaamaan yhtä audiopakopeliä ja olin myyty. En ole pitkään aikaan tempaantunut mukaan niin voimakkaasti ja vaikka visuaalista puolta ei ollut kuin omassa mielikuvituksessa, se oli enemmän kuin saatoin toivoa. 

Mielikuvitus aikuisellakin on rajaton ja audiopakopeli vapauttaa perinteisen pakopelin raamit pois. Audiopakopelissä voit sytyttää asioita tuleen tai juosta paikasta toiseen! Audiopakopelien innoittamana halusin kokeilla omaa huonetta ja siitä se ajatus sitten lähti! 

Ensimmäiset testipelit ovat nyt takanapäin ja peli on tykätty! Tästä lisää tietoa tulee myöhemmin!