Kevät 2021 ja uudet pelit

Kevät 2021 toi mukanaan isoja muutoksia Kova Productionille! Pelinohjaaja tiimi pääsi kasvamaan vielä yhdellä huippuosaajalla ja audiopakopelien tuoteperheeseen lisättiin yrityksille suunnattu pelikokonaisuus. Yrittäjä itse pääsi aloittamaan työt Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoululla tki-asiantuntijana, joten lisäkäsille tarve oli jo suuri.

Koulutusten kysyntä yllätti yrittäjän ja olenkin päässyt iloisesti tekemään hyvin erilaisten organisaatioiden ja työyhteisöjen kanssa töitä. Projketiluontoinen koulutuskokonaisuus, jossa ajatus on toimia rinnallakulkijana koko peliprojketin ajan, saavutti suosiota varsinkin nuorisopuolen ammattilaisissa. Olenkin päässyt kouluttamaan monenlaisissa elämäntilanteissa olevia nuorisoryhmiä tuottamaan oman pakopelin. Nuorissa on todellakin voimaa ja innovaatiota, en malta odottaa, että pääsen näkemään heidän hienoja pelejä!

Loppukeväästä lanseerataan uusi audiopakopeli pelattavaksi aikuisille! Luvassa on hikikarpaloilla terästettyä kuumotusta ja tuttuun sekä totuttuun tapaan paljon uusia arvoituksia täysin erilaisessa toimintaymäristössä. Tästä lisää julkaistaan pian!