Audiopakopelit pukinkonttiin!

Audiopakopelit pukinkonttiin tai työyhteisölle pikkujouluihin!

Audiopakopelit ovat olleet tämän vuoden hittituote ja ne ovatkin tähän aikaan loistava tapa pelata turvallisesti pakopelejä kotoa tai työpaikalta käsin. 

Audiopakopelejä pelataan etäyhteyden avulla ja ne ovat tarinankerronnallisia pakopelejä. 

Kova Production on tuottanut kaksi audiopakopeli kokonaisuutta. Blue Train on aikuisille tarkoitettu peli ja Pako Piparkakkutalosta on lapsille ja lapsiperheille suunnattu peli. Voit myös ostaa audiopakopelin lahjaksi!

Kaikki pelit ovat ostettavissa Volat Oy verkkokaupassa, jonne pääset kätevästi tästä

https://holvi.com/shop/volatkauppa/product/311b653cbceb863c5a5a080dae8b49fd/

Miten pelin varaus toimii: Valitse itsellesi haluamasi peli ja varaa peliaika joko sähköpostilla tai puhelimitse. Tämän jälkeen kokoa peliporukka koolle ja varatkaa itsellenne paperia sekä kyniä. Pelinohjaaja soittaa teille sovittuna ajankohtana. Pelin alussa käydään läpi ohjeet sekä säännöt pelin ohjaajan kanssa. Yksi aikuisten peli kestää noin 60 minuuttia ja lasten pelit kestävät noin 45 minuuttia. Peliaikaa kannattaa kuitenkin varata 1,5 tuntia, jotta ennätätte myös pelin jälkeen porukalla käydä läpi pelin juonenkäänteet!

Pelinohjaaja kertoo teille skenaarion, mihin olette joutuneet ja sen jälkeen peli voi alkaa. Esittämällä tarkkoja kysymyksiä, saatte tietoa itsellenne ja tarkkailemalla ympäristöä löydätte tienne ulos ja ratkaisette arvoitukset!

Mikäli pelaajien kokoontuminen yhteiseen tilaan ei ole mahdollista, on peli pelattavissa myös etäyhteydellä, jossa pelaajat voivat nähdä toisensa ja pelata peliä etänä.

Peliä varten tarvitset: kynää sekä paperia, ladatun puhelimen ja tarvittaessa puhelimen laturin, hyvän nettiyhteyden sekä toimivan laitteen etäyhteyttä varten sekä rauhallisen pelipaikan, jossa kuulet hyvin.