Volat Oy verkkokaupasta voit ostaa työporukallesi audiopakopelilipun!

Audiopakopelit ovat tarinankerronnallisia pakopelejä, joita pelataan pelinohjaajan kanssa etäyhteyden avulla. Pelissä tulette tarvitsemaan perinteisen pakopelin tapaan loogista päättelykykyä ja yhteistyötä. Pelit muokkaantuvat aika ajoin, joten ette voi koskaan etukäteen tietää, mitä pelissä tulette kohtaamaan!

Yksi aikuisten peli kestää noin 1,5 tuntia.

Pelinohjaaja kertoo teille skenaarion, mihin olette joutuneet ja sen jälkeen peli voi alkaa. Esittämällä tarkkoja kysymyksiä, saatte tietoa itsellenne ja tarkkailemalla ympäristöä löydätte tienne ulos ja ratkaisette arvoitukset! 

VARATTAVAT PELIT

Submarine

Mikäli pelaajien kokoontuminen yhteiseen tilaan ei ole mahdollista, on peli pelattavissa myös etäyhteydellä, jossa pelaajat voivat nähdä toisensa ja pelata peliä etänä. 

Peliä varten tarvitset: – Kynää sekä paperia – Ladatun puhelimen ja tarvittaessa puhelimen laturin – Hyvän nettiyhteyden sekä toimivan laitteen etäyhteyttä varten – Rauhallisen pelipaikan, jossa kuulet hyvin

Miten pelin varaus toimii: Valitse itsellesi haluamasi peli ja varaa peliaika joko sähköpostilla tai puhelimitse. Tämän jälkeen kokoa peliporukka koolle ja varatkaa itsellenne paperia sekä kyniä. Pelinohjaaja soittaa teille sovittuna ajankohtana. Pelin alussa käydään läpi ohjeet sekä säännöt pelinohjaajan kanssa.

Pakopeliaikojen varaus: Katariina Kovanen Puh. 044 3536370 tai [email protected]